آموزش کارآفرینی،عادت طلایی کارآفرینان موفق

9روش مقابله با استرس برای کارآفرینان

استرس، واژه ای آشنا که گویا به هیچ کس رحم نمی‌کند و حتی شاید تعیین کننده زندگی کاری یک کارآفرین نیز باشد. بعضی افراد فکر می‌کنند که کارآفرینان موفق هرگز احساس استرس ندارند، در صورتی که آن روی سکه گویای چیز دیگری است، این گونه نیست که آن ها استرس نداشته باشند ولی میتوان گفت که بهتر توانسته اند آن را بشناسند و با آن کنار بیایند.

مدیریت استرس مستلزم آن است که به جز حفاظت از جسم، ذهنی مثبت تر و تمرکزی مناسب را بر زندگی کاری خود جاری نمایید.

در ادامه به 9 روش مفید برای رفع استرس کارآفرینان پرداخته ایم.

1-بنویسید

 اجازه دهید ذهنتان با نوشتن بالا بیاورد.

زمانی که ذهن تان حسابی درگیر است و مشکلات متعدد کاری پس زمینه ذهنتان را اشغال کرده، میانبری جهت رسیدن به آرامش وجود دارد و آن  فقط با نوشتن میسر می‌گردد. خودکاری بردارید و بدون هیچ گونه وسواسی شروع به نوشتن کنید، شاید برایتان سوال باشد که چه بنویسیم و از کجا باید شروع کنیم، در پاسخ به این سوال باید بدانید که شما کافیست فقط بنویسید اصلاً مهم نیست چه چیزی و از کجا!

 هیچ جریان ثابتی برای نوشتن وجود ندارد، جریان تنها در حین نوشتن به وجود می آید و این بهترین راه برای استخراج احساسات شما است و به شما کمک می کند که از چالش سلامت روان به راحتی عبور کنید.

2- ورزش کنید 

گاهی ذهن موش های آزمایشگاهی به دلیل دویدن در چرخ ثابت آزمایشگاه بهتر از ما کار می کند. شواهد حاکی از آن است که ورزش، یک راهکار غیر قابل انکار، ساده و ارزان جهت بهبود سلامت و مواجهه با استرس در زندگی روزمره است. تحرک باعث ایجاد احساس آرامش و بهبود خلق و خوی سیستم عصبی می‌شود که این امر سبب ایجاد آرامش و بازیابی افکار مثبت می شود.

ورزش‌های پیشنهادی زیر به رفع استرس کمک میکنند:

یوگا، تایچی، ایروبیک، دوچرخه سواری و رقص

۳- به خودتان استراحت بدهید

کارآفرینها هر روز دارای کارهای متفاوتی هستند و بر این باورند که حتماً باید به همگی آن ها رسیدگی کنند، هرچقدر این کارها زودتر انجام شود آنها راحت تر هستند، اما یک راهکار برای انجام خیلی سریع این کارها وجود دارد، آن هم این است که مقداری استراحت کنید!

این میزان زمان استراحت معیار سنجش خاصی ندارد و کاملاً وابسته به خودتان است پس از زمان آن نترسید و این کار را تا زمانی که به آرامش برسید ادامه بدهید، سپس خواهید دید که استراحت به شما کمک کرده که ذهنتان را تمیز کنید و کارهای خودتان را سریعتر از قبل انجام دهید.

آموزش کارآفرینی ،کارافرینان ،استرس
آموزش کارآفرینی ،کارافرینان ،استرس

۴- رژیم غذایی

مدیریت امور روزمره نیازمند سطح بالایی از انرژی است پس اگر می خواهید از پس آنها بر بیایید نیازمند غذاهای سالم هستید. رژیم غذایی بر سلامت کل بدن تاثیر می‌گذارد پس خودش می‌تواند یک نقطه‌ ی شروع خوب برای غلبه بر استرس باشد، با توجه به اینکه امروزه غذاهای فست فودی در جامعه بسیار شایع شده است و دسترسی به آن ها به راحتی آب خوردن است، باید بتوانیم سلامت غذای خودمان را کنترل کنیم و به بدنمان سوخت سالم برسانیم.

آموزش کارآفرینی ،کارافرینان ،استرس
آموزش کارآفرینی ،کارافرینان ،استرس

۵- کمال گرایی را کنار بگذارید

کارآفرینان مدام در حال غصه خوردن درخصوص اشتباهات پیرامون شان هستند، به عنوان مثال به دلیل یک اشتباه در فونت کارت ویزیت دچار استرس می‌شوند و همیشه خودشان را با شرکت‌های بزرگی مثل اپل و گوگل مقایسه می‌کنند در صورتی که آن ها فقط باید پیش بروند و در مسیر خود که قطعا دارای مشکلاتی است حرکت کنند. پس تمام تلاش خودتان را بکنید اما اجازه ندهید که کمال‌گرایی مانع پیشرفت شما شود.

۶ –روی کارمندان خود سرمایه گذاری کنید

به یاد داشته باشید مردی که دو خرگوش را تعقیب می‌کند موفق نمی‌شود هیچ کدام را به دست آورد. نیاز نیست نگران کلیه امور باشید و همه را خودتان انجام دهید، مشاهده می‌شود که کارآفرینان در جزئی ترین موارد هم درگیر هستند و انرژی می‌سوزانند، پس لازم است که به کارمندان خود اعتماد کنید و به آن ها اختیار بدهید. شما باید دارای وسعت دید بیشتری باشید و انرژی خود را صرف تصمیمات مهم کنید و تصمیمات کوچک تر را به کارمندان خود تفویض کنید. پس بهترین نیروها را استخدام کنید و انجام کارها را به آنها بسپارید، و مطمئن باشید این کار باعث بهبود وضعیت روانی شما در بلند مدت می شود.

 

برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.

7 اشتباه رایج کارآفرینان در همکاری با همکاران

7- کار های خود را لیست کنید

لیستی از تمام کارهایی که باید انجام شوند آماده کنید و به ترتیب اولویت آنها را بنویسید، سپس بررسی کنید که:

آیا هر یک از این وظایف قابل تفویض است؟

آیا وظیفه ای وجود دارد که بتوانید از آن جلوگیری کنید یا آن را حذف کنید؟

میزان موارد بی اهمیتی که در ذهن شما جا می‌گیرند کم نیستند، پس خودتان را درگیر موارد کم اهمیت نکنید، هر روز  خودتان را متعهد به انجام دادن سه عدد از وظایف خود کنید. کارفرماها در زمان اجرای این روند متوجه می‌شوند که اوضاع آن قدرها هم که فکر می‌کردند بعد نیست و می‌توانند پایان نگرانی های خودشان را با لیست شدن کارها ببینند.

8- قدرت نه گفتن را بیاموزید

وارن بافت می‌گوید: تفاوت میان افراد موفق و افراد واقعا موفق در این است که افراد واقعا موفق تقریباً به همه چیز نه می‌گویند.

و این نه گفتن می‌تواند شامل نه گفتن به مشتریان نیز باشد، قوانین مرزها و ارزش های خود را یکبار برای همیشه مشخص کنید و بر اساس آن ها نه بگویید، در این صورت چهارچوب های خودتان را می‌شناسید و می‌دانید که از چه مواردی باید پاسداری کنید.

9- مقایسه خودتان با دیگران ممنوع!

از مسیری که در آن قدم برداشته اید پشیمان نشوید و خودتان را با دیگران مقایسه نکنید. حسرت می‌تواند به سلامت روان شما آسیب جدی بزند، حسرت به گناه و ناامیدی تبدیل می شود. ما نمی توانیم گذشته را تغییر بدهیم در مورد اشتباه کاری که دیروز اتفاق افتاده کاری نمی‌توان انجام داد پس باید آن را رها کرد. شما نمی توانید گذشته خود را تغییر دهید اما می توانید معنای اتفاقات را تغییر دهید نمی‌توانید تصمیم بد مالی که گرفته اید را تغییر دهید اما می‌توانید از خودتان بپرسید که از این تجربه چه چیزی یاد گرفتم. نمیتوانید به گذشته برگردید و زمان‌هایی که از خانواده‌ی خود دریغ کرده اید را پس بگیرید، ولی می توانید خانواده تان را در آغوش بگیرید و خودتان را ببخشید.

خودتان را ببخشید و همیشه در ذهن داشته باشید که شما در حال انجام بهترین کاری بوده‌اید که می توانستید آن را انجام دهید.

نتیجه گیری

کارآفرینان عزیز بدانید که شما به تنهایی مسئول چه کسی، چه چیزی وکجای زندگی هستید. استرس شما – انتخاب شما!

هیچ کس تصمیم شما را به جای شما نمی گیرد. زندگی ای که می کنید به خاطر انتخاب های شماست. اینکه چگونه از سلامتی خود مراقبت می کنید، به خود شما بستگی دارد، دوستانی که انتخاب می کنید به خود شما بستگی دارد. استرسی که تجربه می کنید نتیجه انتخاب شماست و معنای این انتخاب ها برای شماست.

 کارآفرین بودن این است که دنیا را به مکانی بهتر تبدیل کنیم. انجام این کار به عنوان یک کارآفرین بدون استرس قطعا آسان تر است! 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید