شروع کسب و کار،کارآفرینان،کارافرینی

7 مشکل رایج شروع کسب وکار

شروع کسب وکار جدید به هیچ وجه مسئله ساده و پیش پا افتاده ای نیست بلکه برعکس میتواند کارآفرینان را با چالش ها و مشکلات تازه ای روبرو کند. مشکلات و سختیهایی که اگر ندانید چگونه باید با آنها برخورد کنید باعث آسیب رساندن به کسب وکار شما میشود.

امروزه اغلب کارآفرینان برای شروع کسب وکار به سراغ مشاوران و متخصصان این حوزه رفته و از دانش و تجربه این افراد در ابتدای کار خود کمک میگیرند. هر چند مشورت با صاحب نظران و متخصصان این امر تاثیری شگفت انگیز بر روند کار دارد اما انجام این فرایند با هزینه بالایی همراه است که منجر میشود عده زیادی از افراد از انجام این کار صرف نظر کنند و همین مورد میتواند سرآغاز مشکلات و چالشهای پیش روی آنها باشد.

در این مقاله میخواهیم به شرح مشکلات پیرامون شروع کسب وکار بپردازیم و تا جایی که امکان دارد راه حلهای مربوط به این مشکلات را نیز بازگو کنیم.  پس تا انتها ما را همراهی کنید.

  1.  مشکلات مالی

هر فرد کارآفرین در ابتدای کار خود ممکن است با مشکلات و فقدانهای مالی دست و پنجه نرم کند. وجود خلاهای مالی باعث میشود فرد از انجام برخی کارها مانند مشاوره گرفتن با متخصصین، پرهیز کرده و به خیال خود در هزینه اش صرفه جویی کند. غافل از اینکه این کار بعدها به ضرر شخص تمام خواهد شد.

شروع کسب و کار،کارآفرینان،کارافرینی
شروع کسب و کار،کارآفرینان،کارافرینی

برای رفع این مشکل راه حلهای مختلفی وجود دارد. مانند قرض گرفتن از دوستان و خانواده و یا وامهای بانکی مختص کارآفرینی. راه حل دیگر این است که به جای تلاش برای ایجاد یک کسبوکار بزرگ یک شبه، به ارزشهایی فکر کنید که میتوانید به مشتریان ارائه داده و باعث توسعه کسبوکارتان از طریق بازاریابی دهان به دهان شوید.

  1. چشم انداز

چالش دیگری که ممکن است شما به عنوان یک کارآفرین با آن مواجه شوید، بهبود و توسعه ایده تجاری تان است. مسلما راه اندازی و ایجاد یک ایده خلاقانه کار راحتی نیست اما شما در نقش یک شخص کارآفرین باید همیشه از دیگران چند قدم جلوتر باشید. یک کارآفرین همواره باید در دل مشکلات، فرصت ها را دیده و برای بهبود چشم انداز کاری خود، آینده را پیش بینی کند.

  1. استخدام همکار

احتمال دارد به عنوان یک فرد کارآفرین، فرایند استخدام و فراتر از آن؛ تشکیل یک تیم، کاری طاقت فرسا و مشکل برای شما باشد. بعد از بررسی رزومه ها باید آنها را دسته بندی و سازماندهی کرده و افرادی را بسته به نوع توانایی و موقعیت شغلی مناسب برای مصاحبه دعوت کنید. در این مرحله لازم است فرد مورد نظر را نسبت به آینده شغلی و جایگاهش به خوبی آشنا سازید.

چنان چه در حال ساخت یک تیم هستید باید به عنوان یک کارآفرین مطمئن شوید که آنها همان آینده ای را میبینند که شما میبینید و در این راه، وظایف خود را با اشتیاق و علاقه انجام میدهند. در غیر این صورت اگر آنها نمیتوانند شما را درک کنند شایسته تیمتان نخواهند بود.

  1. یافتن مشتریان خوب

یکی از مشکلات اساسی که در مسیر هر کار جدیدی وجود دارد، پیدا کردن مشتریان و بالاتر از آن مشتریان خوب است. در روند شروع کسب وکار با دو دسته مشتری برخورد خواهید داشت: مشتریان خوب و مشتریان بد.

پیدا کردن مشتریان خوب واقعا کار دشواری است. آنها همیشه به شما و شرکتتان وفادار هستد و سعی میکنند کاری را انجام دهند که به نفع شما و خودشان باشد. در مقابل مشتریان بد همیشه سعی در از بین بردن کسب وکار شما دارند. بهتر است وقتتان را بیهوده به خاطر این دسته از مشتریان بی ارزش تلف نکنید. فقط به یاد داشته باشید که صبر و شکیبایی خود را حفظ کنید و با ارائه محصولات یا خدمات ارزشآفرین به مشتریانتان، به سادگی آنها را به مخاطبین همیشگی و وفادار خود بدل سازید.

 

10 ایده کارآفرینی با سرمایه کم

  1. رقبا

بیشتر افراد از کار با رقبای خیلی زیاد واهمه دارند و از آن به عنوان یک مشکل یاد میکنند. اما گاهی لازم است از زاویه دید متفاوتی به قضایا نگاه کنیم. رقابت در واقع معیاری برای خلاقیت و تحریک کننده نوآوری است. این رقابت است که ما را به سمت بهبود مداوم خدمات و محصولاتمان سوق میدهد، پس به جای فرار از آن استقبال کنید. تنها نکته ای که باید مورد نظر قرار دهید این است که تازه های بازار خود را شناسایی کنید و همواره دانش و اطلاعات خودتان را به روز نگه دارید تا توان رقابت با رقبا را از دست ندهید.

شروع کسب و کار،کارآفرینان،کارافرینی
شروع کسب و کار،کارآفرینان،کارافرینی
  1. مدیریت صحیح زمان و واگذاری کارها

احتمالا از بزرگترین مشکلات شروع  کسب وکار برای کارآفرینان، مدیریت زمان است. زیرا آنها باید برعکس زمانی که فقط یک کار مشخص داشته اند، مراقب همه چیز باشند. برای حل این مشکل لازم است مهارتهای خود در مدیریت زمان را افزایش دهید. بدین صورت که در ابتدا لیستی از اهداف سالانه تان تهیه کرده و سپس آنها را به اهداف کوچکتری شامل ماهانه، هفتگی و روزانه تقسیم کنید. وظایف غیر ضروری را حذف کرده یا برای صرفه جویی در زمان، آنها را به افراد تیمتان بسپارید. در نهایت برای دور نشدن از مسیر، در بازه های زمانی مشخص عملکرد خود را مورد سنجش و ارزیابی قرار دهید.

  1. ترک شغل فعلی

شاید بتوان این مورد را از دلایل اصلی شکست خوردن بسیاری از تجارتهای نوپا دانست. اکثر افراد بدون هیچ گونه برنامه ریزی قبلی و خیلی سریع شغل فعلی خود را ترک میکنند در حالی که در حساب خود پس اندازی برای آینده ندارند. بهتر است قبل از اقدام به ترک شغل و تصمیم گیری آنی و عجله ای، تمام جوانب را به درستی بسنجید و حداقل مبلغ هزینههای یک زندگی ساده تا چند ماه آینده را داشته باشید چون در این صورت قادر خواهید بود قوی تر عمل کنید.

نتیجه گیری

در این مقاله به طور کلی درباره مشکلات شروع کسب وکار صحبت کردیم. فرقی نمیکند این اولین تجربه کارآفرینی شماست یا قبلا هم در این زمینه تجربه داشته اید؛ به هر حال در این راه با چالشهای فراوانی روبرو خواهید شد. برای شروع لازم است تحقیقات گستردهای انجام دهید تا بتوانید کاری را انتخاب کنید که هم توانایی لازم برای انجام آن را داشته باشید و هم نیاز بازار باشد تنها این مورد را در نظر داشته باشید که چالشها برای تقویت شما ایجاد شده اند پس تمام نکات لازم را رعایت کنید تا بتوانید از این میدان، سربلند بیرون بیایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید